Jagtudstyr

4 Bedste skydebriller (2024 Test)

Det er et velkendt faktum, at skydebriller er nødvendige for sikkerheden, men vidste du, at de også kan bruges til at forbedre din præstation? Skydebriller hjælper med at reducere blænding fra solen og andre lyskilder. De beskytter også mod vindblæst snavs eller insekter, der kan flyve ind i dine øjne, mens du skyder. Men markedet for skydebriller er stort. Derfor har vi lavet denne artikel, som kan hjælpe dig med at finde de bedste skydebriller på markedet.

OAKLEY – M Frame 3.0 STRIKE Ballistiske skydebriller – (Inkl. 3 Linser)

Bedømmelse ⭐⭐⭐⭐⭐

OAKLEY – M FRAME 3.0

Leder du efter det bedste inden for ballistiske skydebriller? Så kig ikke længere end Oakleys M Frame 3.0 STRIKE-briller. Med årtiers erfaring inden for skydebriller i militærklasse har Oakley udviklet et endnu bedre design, der nu er lettere, mere robust og opfylder alle ballistiske standarder. Uanset om du er på slagmarken eller bare har brug for beskyttelse i hverdagen, er disse beskyttelsesbriller perfekte til dig.

Fordele ved OAKLY M Frame 3.0 STRIKE

Skydebrillerne leveres med tre linser (klar, orange og mørk), så du altid kan have det perfekte udsyn. Stellet er fremstillet af sort Plutonite®, hvilket sikrer førsteklasses kvalitet og holdbarhed, mens linserne bruger High Definition Optics (HDO) for at give overlegen klarhed og beskyttelse mod UVA, UVB og skadeligt blåt lys. Desuden holder den avancerede antidug-belægning dit syn klart, selv i fugtige omgivelser. Så hvis du leder efter et par robuste ballistiske skydebriller, der aldrig svigter dig, skal du vælge M Frame 3.0 STRI

Hvis du ønsker OAKLY M Frame 3.0 STRIKE med kun én linse som passer til dig, kan brillen også købes med enkelt linse. Se udvalget her:


MSA Sordin – Racers Skydebriller

Bedømmelse ⭐⭐⭐⭐⭐

MSA Sordin Skydebrille

MSA Sordin har skabt den perfekte skydebrille til alle, der elsker at jage eller skyde med skydevåben. Disse lette og komfortable skydebriller giver uovertruffen UV-beskyttelse og antidug-belægning, så du kan holde fokus på dine mål. Beskyt dine øjne, mens du skyder gennem skoven eller rammer mål på skydebanen.

Fordele ved MSA Sordin Racers

Et justerbart næseparti og anti-tågebelægning giver en tilpasset pasform og et klart syn under alle vejrforhold. Desuden har de en UV-beskyttelse på op til 400 nanometer og en lystransmission på 50%. Desuden opfylder de ANSI/ISEA Z87.1-2010-standarderne for sikkerhed.

Fås i flere farver:


Wiley X – Saber Advanced Ballistiske skydebriller – (Inkl. 3 Linser)

Bedømmelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Wiley X Saber Advanced

Wiley X Saber Advanced ballistiske skydebriller er perfekte til dem, der kræver det allerbedste med hensyn til optisk klarhed og beskyttelse. Med tre linser inkluderet opfylder disse briller alle militære ballistiske standarder og industriens certificeringskrav. Den solide 3,0 mm linse er en af de mest holdbare linser på markedet for taktiske skydebriller, hvilket sikrer, at dine øjne altid er beskyttet, når du har mest brug for dem.

Fordele ved Wiley X Saber Advanced:

Disse briller opfylder MIL-PRF-32432 militære ballistiske standarder, og de opfylder alle krav til ANSI-certificering i industrien. Linserne er fremstillet af ridsefast og brudsikkert selenit-polykarbonat, og de giver 100 % UVA- og UVB-beskyttelse. Desuden er stellet brudsikkert og designet til at beskytte hele vejen rundt. Du vil sætte pris på – ultra foam brow bar – som holder sved og snavs væk fra dit ansigt, samt den solide linsetykkelse på 3,0 mm. Derudover bliver den leveret i hardcase med pudseklud og rem.

Vælg selv din linse, hvis du ikke ønsker alle tre linser:

Gul linse
Pink linse
Orange linse

Wiley X – ROGUE Skydebriller Sand – 3 Linser

Bedømmelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Wiley X – ROGUE

Wiley X ROGUE skydebriller giver dig den beskyttelse, du har brug for for at være sikker, når du skyder. Den ballistiske linse er lavet i ét stykke for et klart udsyn og går godt bag og under dine øjne for at give maksimal beskyttelse. Med tre forskellige linser kan ROGUE-skyttebrillerne tilpasses de fleste miljøer. Skydebrillerne fås i det matte solbrune stel, som passer til ethvert outfit, og de røggrå, let rustfarvede og klare linser beskytter mod stød og UV-stråler. skydebrillerne er også justerbare, så de passer til de fleste hovedstørrelser, og de opfylder ballistiske og skydestandarder.


Hvad er skydebriller?

Skydebriller er en type beskyttelsesbriller, der er specielt designet til brug under skydning, jagt og andre aktiviteter, der involverer skydevåben. Skydebriller beskytter mod den potentielle fare, der opstår, når projektiler forlader våben med høj hastighed eller preller af på overflader . De kan også beskytte øjnene mod støvpartikler, der opstår ved håndtering af krudt, samt mod vindblæst affald som f.eks. grene i udendørs omgivelser.

Disse er typisk mindre end almindelige solbriller, fordi de skal have god plads til at passe over receptpligtig øjenbriller, hvis det er nødvendigt

Skydebriller skal være modstandsdygtige over for stødskader og give tilstrækkelig UV-dækning (normalt 99-100 % UVA/UVB). De fleste leveres med flere udskiftelige linser, så du kan tilpasse dem efter dine skydeforhold og omgivelser (f.eks. indendørs eller udendørs skydebaner, solrige eller overskyede dage).

Skydebriller er en del af din “sikkerhedspakke” under jagt. Husk også at kigge efter de bedste høreværn, så du sikrer dig fuld beskyttelse.

Hvordan vælger jeg den bedste skydebrille til mig?

Når du vælger skydebriller, er det vigtigt at overveje det ballistiske beskyttelsesniveau, de tilbyder, samt deres pasform og komfort. Brillerne skal sidde godt fast mod dit ansigt uden at sidde for stramt, og de må ikke bevæge sig, når du ryster hovedet. Desuden skal linserne give god klarhed og kontrast, så du kan se dine mål tydeligt.

Skydebriller fås i mange forskellige stilarter, farver og priser. Du kan finde modeller, der opfylder militære ballistiske standarder, samt modeller, der er designet specielt til skytter eller jægere. Det er også vigtigt at vælge en skydebriller, der kommer med en garanti og som er nemme at rengøre og vedligeholde.

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg køber skydebriller?

Når du skal vælge den rigtige skydebrille til dig, er det vigtigt at tage en række forskellige ting i betragtning. En faktor er den type miljø, som du planlægger at bruge dine skydebriller i – indendørs eller udendørs skydebaner, solrige dage kontra overskyede dage med varierende lysintensitet i løbet af dagen. Du skal vælge linser, der beskytter mod stødskader samt mod UV-stråler (normalt 99-100 % UVA/UVB). Derudover skal du se på stilen og udseendet af den model, du overvejer at købe, så de passer behageligt rundt om dit ansigt uden at være for stramme eller bevæge sig, når du ryster dem fra side til side

Hvordan passer jeg på mine skydebriller?

For at holde dine skydebriller i god stand er det vigtigt at rengøre og opbevare dem korrekt. De fleste modeller leveres med en rengøringsklud og en rem, som du kan bruge til at tørre snavs og snavs væk. Sørg for aldrig at bruge skrappe kemikalier eller slibende materialer til at rengøre dine linser, da dette kan beskadige dem. Brug i stedet en mild sæbe- og vandopløsning.

Når du ikke bruger dine skydebriller, skal du opbevare dem i deres beskyttende etui, så de ikke bliver ridset eller beskadiget.

– Skydebriller er et vigtigt sikkerhedsudstyr, når du skyder med skydevåben

– Der findes mange forskellige typer og stilarter af skydebriller på markedet i dag

– Når du vælger et par skydebriller, er det vigtigt at overveje ballistisk beskyttelse, pasform og komfort

– Skydebriller skal kunne beskytte øjnene mod støvpartikler, der opstår ved håndtering af krudt, og mod vindblæst snavs som f.eks. grene i udendørs omgivelser

– Når du vælger skydebriller, er det også vigtigt at overveje deres linsetype, hvis du ikke ønsker alle tre linser: klare, gule eller grå spejlglas. Vælg din linse ud fra, hvilke forhold du planlægger at bruge dem til (udendørs/indendørs skydebaner eller solrige dage/skyede dage). Se desuden på stilen og udseendet af den model, du overvejer, så de passer behageligt rundt om dit ansigt uden at være for stramme eller bevæge sig, når du ryster dem fra side til side .

– Det er vigtigt at vælge et par skydeder er omfattet af en garanti, og som er nemme at rengøre og vedligeholde

– Andre faktorer, du bør overveje, når du vælger skydebriller, er det miljø, du planlægger at bruge dem i, samt deres stil og udseende. Kig på typen af glas (klar/gul eller gråspejl), hvordan de sidder rundt om dit ansigt uden at være for stramme eller bevæge sig fra side til side, om de leveres med en rengøringsklud og en rem til at tørre snavs og snavs af osv. Når du ikke bruger dine dias, skal du sørge for at opbevare dem korrekt, så de ikke bliver ridset eller beskadiget

– For at holde dine diaslinser i god stand er det vigtigt at passe ordentligt på dem ved at rengøre dem regelmæssigt; brug aldrig skrappe kemikalier eller slibende materialer, da dette kan beskadige linserne.

Hvad koster skydebriller?

Prisen på skydebriller varierer afhængigt af design og stil. Du kan finde modeller, der opfylder militære ballistiske standarder, samt modeller, der er designet specielt til skytter eller jægere. Ud over den model, du vælger, er det vigtigt at se på garantien, og hvor let det er at vedligeholde dem og sidst men ikke mindst, hvor godt de passer dig.

Hvor længe holder skydebriller?

Afhængigt af hvor ofte du bruger dine skydebriller, bør de holde i mindst to år – selv hvis de bruges ofte – før de skal have udskiftede linser. Udskiftningslinser koster forskelligt fra producent til producent, men ligger normalt fra 200 kr pr. stk. eller i alt for et nyt sæt. Udskiftning af linser tager ca. 15 minutter.

Hvor kan jeg købe skydebriller?

Du kan købe skydebriller i en våbenbutik, en sportsforretning eller online. Nogle af de større producenter har deres egne websteder, hvor du kan bestille direkte hos dem. Sørg altid for at købe dine skydebriller hos en velrenommeret forhandler for at sikre, at du får et produkt af god kvalitet, der opfylder ballistiske sikkerhedsstandarder.

Skrevet af Martin

Martin er en livslang jæger og opdagelsesrejsende, som har besøgt alle hjørner af sine egne personlige jagtmarker. Han har gennem årene samlet alverdens viden, som han har besluttet sig for at dele med dig i disse artikler, så dit næste eventyr kan blive så vellykket som muligt!